Videot historiaan

Tulihan eilen tehtyä varsinainen heräteostos palkankorotuksen kunniaksi, kun kaupasta mukaan tarttui tallentava digiboksi. Anttilan tarjouksesta hankin Philips DTR7005 boksin. Mm. MikroBitti-lehden testissä boksi oli pärjännyt oikein hyvin ja kun hinta nyt oli ”vain” 299 euroa, niin ei tuota pystynyt vastustamaankaan. Yllätyksekseni mukaan tuli vielä Conax-moduuli, joka ei ainakaan Citymarketin saman hintaiseen tarjousmalliin kuulu mukaan. Säästyi siinäkin taas muutamia kymppejä rahaa muuhun käyttöön.

Philips DTR7005

Aikaisemman digiboksin hankkimisen jälkeen ohjelmien tallentaminen videoilla on jäänyt aika vähiin toimenpiteen hankaluuden vuoksi. Nyt on uusi boksi ollut käytössä vuorokauden ja tallennuksia tai ajansiirtoja on tullut tehtyä jo kymmenkunta (osa toki ihan testimielessä). Eiköhän näille uusille ominaisuuksille löydy käyttöä perheessä, jossa tehdään vuorotyötä ja iltaisin on usein jotain aktiviteettia.

Kaikin puolin positiivinen kokemus tämä uusi boksi on vaikka jotain pieniä ”ominaisuuksia” on löytynytkin ja ominaisuudet kalpenee mm. Topfieldien (2. linkki) ja Procastereiden seurassa. Toisaalta hintakin on ihan jotain muuta, kuin em. laitteilla.

ps. Edellisessä digiboksi merkinnässä esitelty tee-se-itse antenni siirtyi pois käytöstä, kun taloyhtiön antenniverkko päivitettiin digiaikaan keväällä.

One thought on “Videot historiaan

  1. Timo

    Tulikin vähän dejavu-tunnetta tästä kirjoituksen alusta verrattuna omaani kaks päivää aikaisempaan aloitukseen: http://optimistin.vuodatus.net/blog/690328 🙂

    Onnea uudelle laitteelle! Toppyhän oli muuten nyt MikroPC:n testin mukaan menettänyt paikkansa ykköslaitteena jollekin Maximukselle tms… Mutta siitä huolimatta oon edelleen omaan Toppyyni tyytyväinen ja uskon että teilläkin tykätään tuosta koneesta. Vaikka jotain katsoisikin livenä, niin se tulee aloitettua yleensä vähintään kymmenisen minuuttia myöhässä mainoskatkojen skippaamiseksi, kätevää!

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

25 + = 31