Tulipahan hankittua BMW F650GS Dakar -06

BMW F650GS Dakar -06
Kun Yamahalla ei ajelemaan pääse ja se on jo kuitenkin tuomittu myyntiin meneväksi remontin jälkeen, niin päätin sitten hankkia uuden pyörän samantien. Tarjolle osui uutta vastaavassa kunnossa oleva BMW F650GS Dakar vuosimallia 2006, jossa mittarissa hankintahetkellä 5286 km. Pyörässä on alla melkein ajamattomat Tourancet, mutta eiköhän tuohonkin pian vaihdu tilalle nappulakumit.

Kilometrejä on kolmessa päivässä kertynyt jo nelisensataa ja täytyy kyllä sanoa, että ei hetkeäkään ole kaduttanut pyörän hankinta. Ajaminen on mukavaa ja helppoa niin asfaltilla kuin hiekallakin. Pahemmassa maastossa ei varmasti ole niin hyvä kuin Yamaha, mutta se nyt oli jo hankintahetkellä tiedossa ja kompromissi jonka olin valmis tekemään. Suurimpana bonuksena Bemarilla on kuitenkin se, että ensimmäistä kertaa vaimo pohti jo melkein innoissaan ehkä rohkenevansa pyörän kyytiin.

6 thoughts on “Tulipahan hankittua BMW F650GS Dakar -06

 1. Mika Tenetz

  Kuulostaa hyvin samanlaiselle tilanteelle kuin missä itse olen. Oma vm. 86 Tenere on oikkuillut sen verran, että on nyt neljättä kertaa (vuoden sisällä) sylinteri ja kansivapaana tallissa ja osat koneistamolla. Itselläni on samanmoinen Dakar ystävältäni lainassa ja sillä on ajettu nyt n. 6400km, joista minun teettämät kilometrit ovat 2400:).

  Olen tehnyt aivan samat havainnot pyörästä itsekin:).
  Oletkin tainnut mainita vaihdosta Kurapyöräfoorumissa?

  Mukavia kilometrejä, saa nähdä päädynkö itsekin hieromaan kauppoja, jos ystäväni edes on myymässä Dakariaan:).

  Mika

 2. Mikko Levo

  Ollaan tosiaan pyöriskelty molemmat Kurapyöräfoorumilla ja jopa taidettu vaihtaa ajatuksia tästäkin aiheesta.

  Omaan Yamahaan olisi lohkot tarjolla Englannista, mutta en ole vielä saanut hintaa osille ja rahdille. Katsotaan kannattaako korjata vai pistää TT600R osina myyntiin…

 3. Päivitysilmoitus: Takapiha

 4. Mikko Levo

  Teetin välituen yhdellä puolitutulla tyypillä, joka työkseen tekee metallihommia. Vieläkin taitaa olla hyllyssä pari ylimääräistä tukea jos kiinnostaa. Sama mies on tehnyt noita useammankin Pohjolan Kurapyöräilijät porukoille ja kaikki ovat käsittääkseni olleet tyytyväisiä. Pistä viestiä jos kiinnostaa.

 5. Päivitysilmoitus: Dakarin tilalle BMW R1150GS Adventure | Takapiha

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

99 − 90 =