Skiexpo kokemuksia

Skiexpossa tuli siis käytyä marraskuun alussa, mutta kuulumisten kirjoittelu vähän venähti. Tänä vuonna messuilla oli poikkeuksellisen hyvä edustus ulkomaisten kohteiden osalta. Alppimatkoja ei vielä hurjan paljon ollut, mutta Ruotsin isoista keskuksista sai ihan asiallisesti infoa. Kotimaisten kohteiden hintataso tuli taas kerran todettua kohtuuttoman kovaksi länsinaapurin isoihin keskuksiin verrattuna. Lähes samalla rahalla pääse laskemaan kaksinkertaista korkeuseroa eikä tarvitse roikkua ankkurihississä ikuisuuksia.

Monotestikeskuksessa kävimme testaamassa Reetalle monoja ja parhaimmiksi osoittautuivat tarjolla olleista vaihtoehdoista Atomicin naisten M9 ja B9 monot. Yllättävän huonosti olivat maahantuojat varautuneet tapahtumaan, kun vain parilla kolmella merkillä oli naisten monoja koossa 23.0 tai 23.5 sovitettavana. Kuten jo aiemmin kerroinkin, niin lisäsovitusten jälkeen tuli kaupasta otettua mukaan B9:t. Kiitoksia vain Ski Servicelle hyvästä palvelusta.

Kuorihousutkin olivat ostoslistalla molemmilla messuille mennessä, eikä pettymään jouduttu. Molemmille löytyi mieluisat kuorihousut ja vielä ihan asiallisella hinnalla. Reetan matkaan tarttui Haglöfsin 2-kerros housut olkaimilla ja minä ostin itselleni Sastan 3-kerros housut olkaimilla.

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

43 + = 46