MP15-messut

Kävin Kettulan Tallin porukoiden kanssa MP15-messuilla käynnistelemässä pian alkavaa ajokautta. Niistä tunnelmista lisää täältä.

P2010033

Messuista jäi kaiken kaikkiaan oikein positiivinen tunnelma ja kommenttien mukaan myös kauppa kävi mukavasti. Parin aikaisemman vuoden messuihin nähden uskoa tulevaan oli selvästi enemmän ja lähes kaikki merkit (pl. Harley-Davidson) olivat vahvasti mukana niin maahantuojien kuin suurimpien jälleenmyyjienkin toimesta. Erityiskiitoksen ansaitsee se, että ns. rihkamaosasto oli suosiolla siivottu sivuhalliin. Paikalla oli myös mukavasti kotimaisia mp-matkailuun liittyviä yrityksiä ja hyvin edustettuina olivat myös erilaiset valtakunnalliset mp-kerhot. Superenduron MM-osakilpailun tuominen osaksi messuja oli myöskin mielenkiintoinen konsepti vaikka itse kävinkin katsomassa vain aika-ajon.

Oikeastaan (edelleenkin) jäin kaipaamaan Suomessa muutenkin aika heikosti tarjolla olevia moottoripyöräilyyn liittyviä oheistarvikkeita, kuten pyöräkärryjä, suojapeitteitä, tee-se-itse-miehen välineistöä jne. Tämän tyyppisten tuotteiden tarjonta on maassamme luvattoman heikkoa. Lisävarustevalmistajistakin oli kunnolla esilla vain Touratech. Ja voiko todella olla, että GoPro oli jättänyt koko messut väliin vai olinko vain sokea?

Messulipun minulle tarjosi Elfving Forteco, joka tuo maahan mm. Peugeot-skootterit. Uutena edustuksena heillä Drac-mopot, jotka olivat kyllä melkoisen maukkaan näköisiä pelejä. Oma suosikkini oli Drac Allroad.

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

+ 67 = 72