Maastoajokurssille

Kesän odotetuin moottoripyöräilyyn liittyvä tapahtuma on pian käsillä, kun pääsen Kankaanpäähän Pohjankankaan ampuma-alueella pidettävälle maastoajokurssille 9.-11.7. Paikalla on kisapuolella ja muissa vaativissa olosuhteissa kokemuksensa hankkineet kouluttajat, joten toivottavasti pystyn omaksumaan edes jotain heiltä. Samalla tulee muuten kokeiltua ensimmäistä kertaa tositoimissa aiemmin ostamiani crossivarusteita, suojapaita pitää hankkia vielä ennen lähtöä.

Tapahtuma on järjestetty jo muutaman kerran aiemminkin ja osallistujien palaute on ollut joka kerta erittäin positiivista. Viime vuonna ei aikataulut osuneet kohdalleen, mutta tänä vuonna olin ilmoittautumisen alkaessa toisena lähettämässä ilmoittautumista, joten paikka kurssille järjestyi. 45 osallistujapaikasta meni muuten 35 ensimmäisten tuntien aikana, vaikka ilmoittautuminen alkoi keskiyöllä. Eli kysyntää kurssille tuntuu olevan.

On hauska päästä kurssille, mutta ihan yhtä hauskaa on päästä tapaamaan tässä reilun parin vuoden aikana tutuksi tulleita motoristituttavia eri puolilta Suomea. Eiköhän tälläkin kertaa illat ole myös ikimuistoisia.

Mukavaa on myös päästä katselemaan omia inttimaastoja taas muutaman vuoden tauon jälkeen. Viimeksi homma meni tutustumiskäynnin ja illanvieton merkeissä, sitä edellisellä kerralla olinkin varusmiehenä Tykistöprikaatissa. Pohjankangas jäi itseltäni sujuvasti väliin varusmiesaikana, kun olin ampumaleirin aikaan Tilkassa toipumassa korvan meluvammasta varusmiestoverin huolimattoman aseenkäsittelyn seurauksena. Toivottavasti tetsaaminen jää tällä kertaa vähemmälle.

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

− 1 = 8