Lumileikkejä Zillertalissa

Nyt on takana kolme laskupäivää Zillertalin alueella ja kolme vielä jäljellä. Laskemista on paljon, vaikka lumen vähyys jonkin verran rinteiden ulkopuolista nautiskelua rajoittaakin. Lunta on satanut reilut kaksi päivää, joten pehmeää lunta on riittänyt kohtuullisesti suksien alle.

Pari ensimmäistä päivää meni Hintertuxin jäätiköllä kuruissa ja pehmeässä lumessa laskien. Kolmas päivä on nyt ollut hieman palauttelupäivä, kävin rinteessä parin tunnin verran Penkenin alueella. Eipä ollut mitenkään miellyttävä alue, koska siellä ovat kaikki aloittelijat ja hiihtokouluryhmät. Rinteet on lanattu sen mukaisesti jäisiksi ja kumpareisiksi. Paremmin oppisivat laskemaan jossain rauhallisemmalla ja vaikka vähän jyrkemmällä rinteellä, missä olisi tasaista ja kunnolla lunta.

Penkenbahn

Mayrhofenin kylä on tullut käveltyä pariin kertaan päästä päähän ja eipä täältä juuri paikallisia löydy. Tuntuu olevan brittiläiseen ja alankomaalaiseen makuun viritetty iso bilepaikka eikä mitään muuta. Toisaalta eipä tänne kulttuurilomalle tultukaan 🙂

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

69 + = 72