Kuka?

Saatat ihmetellä, että kuka tällaista Takapiha-blogia oikein kirjoittelee. Tässä hieman taustatietoja:

Olen reilu nelikymppinen perheenisä Espoosta ja olen työskennellyt IT-alalla vuodesta 1995, vaikka viime aikoina hommat ovatkin lähteneet valumaan kohti liiketoiminnan kehittämistä. Vapaa-aikaani kuuluvat perheen lisäksi moottoripyöräily, metsästys, palokuntatoiminta, video-/valokuvaus ja laskettelu. En ole koskaan ollut päiväkirjan kirjoittaja, joten tästä blogistakaan tuskin sellaista tulee. Blogin aiheet liittyvät todennäköisesti johonkin harrastuksistani. Moottoripyöräilyn osalta suurin osa sisällöstä löytyy jatkossa Kettulan Tallin sivuilta.

t. Mikko Levo, 24.7.2012 (päivitetty 29.3.2021)

View Mikko Levo's profile on LinkedIn

5 thoughts on “Kuka?

 1. jyrki kortesalmi

  moro,

  on tullut luettua näitä sun juttuja kun itselläkin -99 TTR. ollut vasta lyhyen aikaa, ruotsista hommasin.
  oletko löytänyt org. takalokarin tuohon? etulokaria on tarjolla kyllä.
  itsellä kans kytkin rempattu vasta ja jarrupalaa etc. pientä. ketjut js rattaat pitäs varmaan uusia, ketjut hakkaa johkin oudosti kun väännättää isommalla vaihteella… onko vastaavasta havaintoa? hauska peli, tehoa sais tietty olla pikkasen lisää mutta sitten huoltoväli menis lyhyeksi vrt. ktm. olen oulusta ja nsn leivissä. kelkkahommien vastapainoksi tuli enska sitten laitettua. aikaa hiukan rajoitetusti kun perhe vaatii aikaa:-) palaillaan.

  terveisin jyrki

 2. Mikko Levo

  Takalokari löytyi Ebay.de -sivuston kautta saksalaisen moottoripyörätarvikekaupan myymänä. Hinta ei ollut kuin kolme-neljäkymppiä. Tuosta ketjujen hakkaamisesta sen verran, että isolla vaihteella ei kannata paljoa vedätellä alhaisilla kierroksilla, siinä menee vaihdelaatikko rikki (nimimerkillä kokemusta on). Se hakkausääni tulee todennäköisesti siis vaihdelaatikosta.

 3. Erkki Levo

  Tervehdys Mikko!

  Mistä päin on sukusi kotoisin?
  Olen itse helsinkiläinen, mut Isän suku on Loimaalta päin.

  Harrastan hieman sukututkimusta omasta suvustani ja siksi uteliaisuus.

  Terveisin Erkki

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

60 − 54 =