Hyvin hoidettua verkkokauppaa

Päätin investoida uuteen akkulaturiin, koska huomasin vanhan akkulaturini olevan aika kuluttava paljon käyttämilleni AA-akuille. Akkujen kapasiteetti laski kovin nopeasti ja akut kuumentuivat latauksen aikana runsaasti. Hiukan tutkailin netistä aihetta ja aika pian huomasin etsiväni sopivaa ostopaikkaa Maha Powerex MH-9000 -akkulaturille.

Laite osaa ns. hoitaa/virkistää vanhojakin akkuja parillakin eri tavalla, lisäksi latausvirtaa voi säätää, joten akkujen elinikä pitäisi olla sen kanssa vanhaa pikalaturia roimasti parempi. Ostopaikaksi valikoitui tuoreehko Akkula.fi -verkkokauppa. Laitoin tilauksen sisään laturista ja maksoin sen samantien Paypal-tilini kautta, koska verkkokauppa ei vielä tukenut suoraa luottokortimaksua.

Sainkin pian sähköpostiini ilmoituksen, että toimitus lähtee 1.8. ja jäin odottamaan sitä. Kuitenkin 3.8. sähköpostiini saapui pahoittelu, että olivat oman virheensä vuoksi jättäneet toimituksen lähettämättä sovitusti. Samassa viestissä lupasivat hyvityksenä 5 eurolla tuotteita verkkokaupasta veloituksetta (eli noin 10% tilauksen arvosta). Kerroin sähköpostitse asian olevan OK ja pyysin saada hyvityksenä AAA-akkupaketin. Vastaus tuli heti ja asia olisi kunnossa. Seuraavana aamupäivänä sähköpostiini tuli Postin lähetystunnus ja sitä seuraavana päivänä sainkin sitten noutaa laturini ja akut postista.

Vaikka toimitus viivästyi kolme päivää, minulle jäi kaupassa asioinnista hyvä mieli, koska kauppias oli itse aktiivinen ja halusi hyvittää kokemani(?) haitan. Jatkossakin aion asioida heidän kanssaan ja itse asiasssa otsalamppuakin ostaessani tarkistin olisiko se ollut Akkula.fi:stä saatavissa. Kun ei ollut, niin lähdin kartoittamaan vaihtoehtoja.

Tässä olisi Starlexilla oppimista asiakaspalvelusta. Tosin saavat jatkossa harjoitella muiden asiakkaiden kanssa.

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

− 1 = 1