Hiihtomatkalle Sveitsiin

Hiihtomatkan kohde on jo jokin aika sitten löyty lukkoon, mutten ole vain ehtinyt sitä tänne vielä dokumentoida. Kohteeksi päätimme valita Sveitsin Verbierin ja matkanjärjestäjäksi Elämysmatkat. Osallistumme Elämysmatkojen järjestämälle vapaalaskuviikolle, joka sisältää lumivyörykurssin, kaksi päivää hiihto-oppaan palveluita, kuljetuksen yhtenä päivänä johonkin läheiseen keskukseen (esim. Chamonix) sekä järjestettyä illanviettoa. Pitkään mietimme koko reissun järjestämistä omatoimisesti, mutta hintaero jäi turhan pieneksi haittoihin nähden.

Eräänlainen yllätys matkan järjestelyissä tapahtui, kun parempi puoliskokin päätti, että lapset laitetaan hoitoon isovanhemmille ja hänkin lähtee mukaan. Kaikin puolin kiva yllätys, koska yhteiset reissumme ovat olleet hyvin onnistuneita. Koska kummallekin on päässyt hieman vararavintoa kertymään eikä kuntokaan ole huipussaan, olemme nyt toisiamme kannustaen kadottaneet vararenkaita vyötäröltä ja kuntoilleet. Ihan mukava yhteisprojekti ja palkinto vähintäänkin upea. Johan tässä alkoikin polvet paukkumaan painonhallinnan kevyesti karattua käsistä. Itseltä on neljä kiloa jo lähtenyt ja polvisäryt helpottaneet, vielä olisi kuusi ylimääräistä kiloa jäljellä. Rinnekartan perusteella onkin aiheellista olla asiallisessa fyysisessä kunnossa, jottei hupi lopu kunnon pettämiseen.

Verbier rinnekartta

Viikonloppuna olisi sitten ohjelmassa Skiexpo-messut, joista olisi tarkoitus löytää molemmille kuorihuosut reissua varten. Varmaan tulee myös katseltua sopivaa paikkaa lyhyttä laskettelureissua varten. Viime tammikuussa vietimme loistavan pitkän viikonlopun Tahkolla, katsotaan nyt löytyykö suunnilleen samalla etäisyydellä tai ainakin hinnalla muita hyviä vaihtoehtoja. Samalla kun Messukeskuksessa olemme, niin todennäköisesti poikkeamme myös Digiexpo-messuilla.

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

45 − 39 =