MP 11 Moottoripyöränäyttely

Talven piristysruiske motoristeille eli moottoripyöränäyttely on tänä viikonloppuna taas vallannut Helsingin Messukeskuksen alakerran. Viime vuonnahan tapahtumaa ei järjestetty ja Lahdessa järjestetty korvaava tapahtuma kaatui tilojen ja väkimäärän epäsuhtaan.

Itse vierailin tapahtumassa perjantaina, joten ennalta ruuhkaisimmaksi päiväksi arvioitu lauantai jäi onneksi väliin. Väkeä oli juuri sopivasti, että tunnelmaa riitti ja toisaalta kaikkia haluamiaan pyöriä pääsi koeistumaan lähes poikkeuksetta jonottamatta. Mitään erityisiä ostohaluja herättävää ei messujen pyöräosastoilta löytynyt, olihan kaikki uutuudet jo kuolattu internetistä. Odotetusti KTM Adventure 990, BMW GS-sarja, Yamaha Tenere-sarja ja Triumph Tiger 800XC olivat mielenkiintoisimmat pyörät. Näistä ainoastaan Triumph oli uutuusmalli. Huvitusta puolestaan herättivät Hondan Crosstourer-mallit, jotka näyttivät äkkivilkaisulta isoilta GS:ltä, mutta eivät olleet vähäisissäkään määrissä soratielle vietäviä. Melkoista mielikuvamarkkinointia.

Varusteiden osalta olin jo etukäteen suunnitellut Revit Cayenne Pro -ajoasun hankkimista, koska nykyinen ajoasu alkaa erityisesti takin osalta olla ns. loppu. Sovittamisen jälkeen jouduin kuitenkin toteamaan takin omille mitoilleni täysin sopimattomaksi. Jäi siis hankkimatta. Seuraavalta osastolla bongasin sitten Rukka-asujen poistuvien mallien poistomyynnin. Pitkään siellä sovittelin eri vaihtoehtoja ja lopulta päätin hankkia Rukka Armax -ajotakin. Armadillo-ajohousujakin kovasti mietin, mutta päätin vielä lykätä housujen hankintaa myöhemmäksi. Jos nykyiset housut vielä yhden kauden kestäisivät, niin sitten ensi vuonna olisi housujen uusimisen vuoro.

Kun varusteet olivat päällimmäisenä mielessä, niin pistinpä pystyyn mp-varusteista oman alasivun. Tervemenoa ihmettelemään, ainakin itseä ihmetytti varustuksen määrä ja vieläpä todennäköisesti osa varusteista puuttuu listalta.

4 thoughts on “MP 11 Moottoripyöränäyttely

  1. Askemux

    Moro,

    Paljon kustansi toi Armax takki?
    Laita vaikka s-postiin viestiä, kun kiinnostais ostaa itellekin moinen.

  2. Mikko Levo

    Armaxista joutui köyhtymään Nakkilan Pyörän ja Mopon osastolla 495 euroa. Listahinta oli käsittääkseni aika tarkkaan 900 euroa.

  3. Askemux

    No tulihan tingattua sit sopivasti sama hinta itelle samasta takista Bikeworldista.

  4. Päivitysilmoitus: Rukka Armadillo ajohousut | Takapiha

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

50 − = 45